DÜNYA YARATICI DRAMA GÜNÜ KUTLU OLSUN

27 Kasım Dünya Yaratıcı Drama Günü’ne Aydınlık Bir Selam Vermek istiyoruz. Sevginin, paylaşmanın bir çemberde eşit olmanın ruhunu bize yaşatan yaratıcı dramanın gününü kutluyoruz bugün. Tiyatro ile yaratıcı drama arasındaki farkı öğrenen öğrencilerimizle Drama dersinde çeşitli etkinlikler yaparak Dünya Yaratıcı Drama Günü’nün farkındalığını sağladık. Hafta boyunca Drama derslerinde bu farkındalık üzerine uygulamalar gerçekleşip yaratıcı drama ruhunu öğrencilerimiz özgürce yaşayacak. Seyirci ve estetik boyutuyla tiyatronun bir sanat dalı, yaratıcı dramanın ise canlandırmalardan yararlanarak, sorgulamayı, merak etmeyi, hayallerle yaratıcılığı birleştiren bütünlüğü ile çeşitli sanatlardan yararlanarak kazanımlar doğrultusunda disiplinler arası gücünün olduğunu aktardık. Vurguladığımız bu değerlerle Yaratıcı Drama Günümüzü çember ruhunun eşitlik ilkesiyle kutluyoruz.

03.12.2018

0HakkındaDÜNYA YARATICI DRAMA GÜNÜ KUTLU OLSUN"