slider_Hakkimizda_Mec

KURULUŞ

Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği (BÜMED), yaklaşık 16 bin üyesi ile Boğaziçi Üniversitesi camiasını bir arada tutmak, onlara hizmet vermek ve mezunlarının bir parçası olmaktan gurur duydukları üniversitelerinin gelişerek en üst sıralardaki yerini korumasına katkıda bulunmak üzere kurulmuştur.

Bu amaçla Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği, eğitim kalitesini üniversite öncesine taşıyarak camiaya nitelikli eğitim verecek bir okul öncesi, ilkokul ve ortaokul kazandırmak amacıyla BÜMED Merak Eden Çocuk (MEÇ) Okulları’nı kurmuştur. BÜMED MEÇ Okulları, Arnavutköy, Moda ve İstinye yerleşkelerinde hizmet vermektedir.

GELECEĞE BAKIŞIMIZ

BÜMED MEÇ Okulları, Boğaziçi Üniversitesi' nden aldığı kültürel ve bilimsel miras ile eğitim dünyasına farklı ve yenilikçi bir bakış açısı getirecek referans okullar kazandırmayı amaçlar.

MİSYONUMUZ

BÜMED MEÇ Okulları, merak eden, sorgulayan, özgün ve özgür düşünen,  bireyler yetiştirir. BÜMED MEÇ Öğrencisi; kaliteli iletişim kurabilen, araştırmacı, adil, yaratıcı, sosyal, girişimci, ilkeli, özgüvenli ve lider kimliği ile hayata ve geleceğe değer katar.

Okulumuz, pozitif okul iklimi içinde başarı hedeflerine ulaşmak için uluslararası kalite standartlarında problem çözme ve analitik düşünme odaklı eğitimi, farklılıklara saygıyı, ifade özgürlüğünü ve doğa ile uyum içinde yaşamayı ilke edinmiştir. Bulunduğu ortamda mutlu olmayı başarabilen bireyler yetiştirmek öncelikli hedefimizdir.