SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ

“Ben Okudum, Sen de Oku” Yardım Kampanyası
Okullarımızda öğrencilerimizin kitaplarla olan ilişkilerini daha etkin hale getirmek amacıyla her yıl “Kitap Haftası” olarak planladığımız özel bir haftamız bulunuyor. Bu hafta kapsamında öğrencilerimizle kitapların önemi, yazım ve basım aşamaları üzerine çalışmalar yapıyoruz. Yerleşkelerimize davet ettiğimiz çocuk kitapları yazarları ile söyleşiler düzenliyoruz. Bu hafta, gelenekselleştirdiğimiz “Ben Okudum, Sen de Oku” kitap yardım kampanyasını okul öncesi sınıflarımız ile gerçekleştirdik.

Hobbit House Yardım Kampanyası
Levent yerleşkesi Okul Aile Birliği’nin düzenlediği “Hobbit House Yardım Kampanyası” ile Balat Hobbit House’a giysi, ayakkabı, kitap yardımları toplayarak ihtiyacı olan çocuklara yardımlarımızı ulaştırdık.

Manisa – Gölmarmara Ozanca Köyü Ortaokulu Kütüphanesi
Boğaziçi Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Kulübü’nün gerçekleştirdiği projeye MEÇ olarak bizler de katkıda bulunduk. Manisa – Gölmarmara Ozanca Köyü Ortaokulu kütüphanesini zenginleştirdik.

Erzurum Hınıs Ortaköy İlkokulu Yardım Kampanyası
BÜMED MEÇ Okulları olarak öğrencilerimizin “Paylaşımcı, Duyarlı, Empati Kurabilen, Sorumluluk Alan, Çözüm Üreten” bireylerolmalarını hedeflediğimiz, MEÇ değerlerini yaşayarak uygulayacakları bir yardım kampanyası gerçekleştirdik.Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte, bu mevsimi en ağır şartlarda yaşayan ve 3 dersliği, 2 öğretmeni, 34 öğrencisi olan Erzurum Hınıs Ortaköy ilkokuluyla giyilebilir durumda olan botlarımızı, giysilerimizi, atkılarımızı, berelerimizi, çoraplarımızı ve kitaplarımızı, okul araç-gereçlerimizi paylaştık.Yardım kampanyamıza destek olan herkese teşekkürlerimizi sunarız.
ssp01