VELİ KATKI PAYI

2017-2018 Eğitim Dönemi Veli Katkı Payı

İNDİRİMLER

- Tüm indirimler KDV hariç rakamlardan 5.000 TL olan sabit giderler düşürüldükten sonra kalan rakam üzerine uygulanır.

– İndirimlerden yararlanmak için ait olunan kurumlardan gerekli belgeleri kayıt esnasında ibraz etmek gereklidir. Aksi halde indirim uygulanmaz.

– Aynı eğitim ve öğretim yılında, okullarımızda öğrenim gören kardeşlerin küçük olanına, %10 indirimi uygulanır. Üçüncü kardeşe ise %13 indirim uygulanır.

– Boğaziçi Üniversitesi mezunu velilerin çocuklarına, BÜMED üyeliklerinin 2017 aidatlarını ödemiş olması şartıyla %15 indirim uygulanır.

– Boğaziçi Üniversitesi tam zamanlı Öğretim Üyesi çocuklarına %50 indirim uygulanır.

– Anne-baba tam zamanlı Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyesi ise %55 indirim uygulanır.

– Boğaziçi Üniversitesi dışında tam zamanlı Öğretim Üyesi çocuklarına %10 indirim uygulanır.

ÖN KAYIT

Ön Kayıt tutarı 5.000  TL’dir. Okul kayıt işlemleri ancak “Öğrenci Kayıt Sözleşmesi”nin imzalanması ile tamamlanmış olacaktır.