Atölyeler

Course Category: Atölyeler

• Çocuk Yogası

0 Lessonsin

Çocuk yogası, yetişkinler için uygulanan yoga duruşlarının çocuklar için uyarlanmış halidir. Oyunlarla birlikte çocuklara yönelik olan bu duruşlar sayesinde çocuklar; disiplin, özgüven, eğlence ve sorumluluk duygusunu edinirler. Yogada herhangi bir rekabetin olmaması ile beraber kaybeden ve kazanan kavramlarının da yer almaması, yogayı onlar için daha güvenli bir hale getirmektedir ve kendilerini daha serbest hissetmektedirler. Çocuk yogasında yapılan hareketler sayesinde; beden, zihin ve ruh uyumu da sağlanmaktadır.

• Voleybol

0 Lessonsin

Voleybol öğrenmenin en iyi yolu öğrenimi eğlenceli hale getirmektir. Voleybolda temel hareketleri öğrenirken, araya zevkli oyunlar da sıkıştırarak öğrenimi daha keyifli hale getireceğiz. Manşet pas, parmak pas, servis, servis karşılama, smaç girişi, oyun kuralları gibi teknik bilgileri öğrenmenin yanı sıra öğrencilerin birlikte iş yapabilme becerisinin artması, özgüven kazanması, disiplinle çalışma azminin artması becerilerini kazanması beklenmektedir.

• Temel Sanat Eğitimi

0 Lessonsin

Temel sanat eğitiminde; öğrencilerimizin eğlenerek öğrenmelerini sağlamak, yaratıcılıklarını geliştirmek ve onları resim sanatının temel bilgilerine hakim hale getirmek amaçlanmaktadır. Bu program içerisinde öğrencilerimiz resim sanatında kullanılan boya çeşitlerini tanıyıp sulu boya, akrilik boya, kuru boya, pastel boya vb. teknikleri öğrenecektir. Uygulamalı çalışmalar ile öğrencilerimizin hayal güçlerinin, yaratıcılıklarının ve el becerilerinin geliştireceklerdir. Öğrenciler düzenleme, yorumlama, yaratma aşamalarında resim dilinin elemanlarını (nokta, çizgi, ışık-gölge, açık-koyu, renk, doku, vs.) kullanabilme becerilerini edineceklerdir.

• Cimnastik

0 Lessonsin

Cimnastik hem kız hem de erkek çocuklara hitap eden, fiziki ve ruhsal gelişimi sağlayan ve 3 yaş gibi erken bir dönemde başlanabilen bir etkinlik olduğu için bütün diğer sporların öncesinde yer alabilen, tüm çocuklara yönelik olimpik bir branştır. Cimnastik, çocuklar üzerinde fiziki gelişimi sağlarken, aynı zamanda da estetik bir görüntüye sahip olmalarını, boylarına göre kilo ve vücut kas kitlelerini dengelemelerini sağlamaktadır. Cimnastik, tüm spor branşlarının temelini oluşturur. Bu temel eğitimi almış olan çocuklar ileride branş değişikliği yapmak istediklerinde dahi, herhangi bireysel veya takım sporuna bir adım önde başlayacaklardır. Kısacası jimnastik, denge, kuvvet, çabukluk, esneklik, el-göz / sinir-kas koordinasyonu, kontrol ve bedenini bilinçli bir şekilde kullanabilme yeteneği kazandırmaktadır.

• Masallarla Kodlama

0 Lessonsin

Kodlama eğitimi için gerekli olan problem çözebilme, eleştirel düşünme, karar verebilme becerileri öğrencilere erken yaşta bilgisayar ortamı olmadan da kazandırılabilir. Yapılacak çalışmalarda hedefimiz, öğrencilerimizin hikâyelerle kodlamanın temel basamaklarını kullanarak algoritma oluşturmaları, problem çözebilmeleri ve algoritmik düşünme becerisini kazanmalarını sağlamaktır.

• 3D Modelleme

0 Lessonsin

Bilgisayar becerilerinin ve yaratıcılığın kullanılarak farklı uygulamalarla; animasyon yapma ve üç boyutlu ortamda tasarlanıp geliştirilen ürünleri 3D yazıcı ile nesnelere dönüştürmeyi amaçlamaktayız.

• Basketbol

0 Lessonsin

Motor becerilerimizi basketbol tekniğimizi geliştirip arttıran, liderlik, zaman kontrolü, özdisiplin, özgüven ve inisiyatif kulanmaya yönelik mental çalışmalar yapılacaktır.

• Tiyatro

0 Lessonsin

Tiyatro Eğitimi, çocuğun özgüveninin gelişimini destekler, gözlem yoluyla öğrenmesini sağlar, eleştirel düşüncenin temellerini atar, dikkat, algılama, dinleme, konuşma, bedenini kullanma ve iletişim kurma becerilerini geliştirir. Bu bağlamda hazırlanmış olan Tiyatro kış okulunda hem eğlenerek, yaşayarak öğreneceğiz hem de programın sonunda bir tiyatro oyununu sahnede sunmanın hazzını yaşayacağız şimdiden herkese iyi seyirler diliyoruz.

• Piyano

0 Lessonsin

Kullanacağımız metot Piyano, teknik, performans ve teori başlıkları ile örgülenmiştir. Haftalık öğrenilen konuların öğrencilerimiz tarafından her gün tekrar edilmesi çok önemlidir. Bu sebeple her gün düzenli olarak piyano çalışabilecek öğrencilerimizin bu branşı seçmelerine tavsiye ederiz. Çalışmalarında farklı materyal, malzeme ve gereç kullanarak yeni teknikler öğrenir.

Eylül 2021
P S Ç P C C P