Yükleniyor Etkinlikler

« All Events

Bilişim Haftası Etkinlikleri

Haziran 16, 2021 @ 8:02 am - Ocak 23, 2025 @ 11:59 pm

3-7 Mayıs Bilişim Haftası kapsamında, İstinye yerleşkesi 1. sınıf öğrencilerimizle code.org – dans partisi etkinliği ile başladığımız bilişim teknolojileri dersimize kodlama saati etkinliği ile devam ettik. 4. sınıf öğrencilerimizden Ceymi Cem Halfon, 2. sınıf öğrencilerimizle dokunmatik kalem tasarım atölyesi gerçekleştirdi. 3. sınıf öğrencilerimizle afiş yarışması düzenledik. 4. sınıf öğrencilerimizden Halit Kıvanç Ergün sınıf arkadaşlarına Scratch atölyesi gerçekleştirdi. 5. sınıf öğrencilerimizle micro:bit name tag etkinliği yaptık. 6-8. sınıf öğrencilerimiz Google Sites – web sitesi tanıtımı gerçekleştirdiler. 4. sınıf öğrencilerimizden Ahmet Çınar Yalçınkaya ve Asude Leyla Özkan öğretmenler arası Kodris Kodlama Yarışması düzenlediler.
Koşuyolu & Moda yerleşkesi öğrencilerimizle Google’ın Yapay Zeka Atölyesi’ni kullanarak dünyaca ünlü tablo ve fotoğrafları yaratıcılığımızı kullanarak yeniden renklendirdik.

Detaylar

Başlangıç: