Yükleniyor Etkinlikler

« All Events

Dünya Su Günü

Mayıs 1, 2021 @ 8:02 am - Aralık 8, 2024 @ 11:59 pm

İstinye, Koşuyolu ve Moda yerleşkesi öğrencilerimiz suyun önemi hakkında çalışmalar yaparak Dünya Su Gününü kutladı. Öğrencilerimiz posterler hazırladılar, videolar izlediler ve içilebilir su bulmakta zorlanan ülkeleri öğrendiler. Su tasarrufu yapmanın bazı yollarını buldular, su kirliliğinin nedenlerini tartıştılar, tuzdan arındırma ve su geri dönüşümünün ne olduğunu öğrenerek su tasarrufu projeleri hakkında araştırmalar yaptılar.

We celebrated World Water Day by learning more about the importance of water. We made some posters, watched amazing videos and learned about the countries struggling to find fresh water. We came up with some ways to save water, discussed the causes of water pollution, learned what desalination and water recycling is, wrote some poems and did some research about water saving projects.

Detaylar

Başlangıç: