Yükleniyor Etkinlikler

« All Events

Bilim ve Kültür Şenliği

Eylül 20, 2024 - Nisan 29, 2027

Bilim ve Kültür Şenliği kapsamında 4. sınıf ve ortaokul öğrencilerimizle birlikte unutulmaz etkinlikler gerçekleştirdik! Planetaryum etkinlikleriyle evrenin derinliklerine yolculuk yaptık, Matematik Günü & Pi Günü etkinlikleriyle keyifli matematik deneyimleri yaşadık. Öğrencilerimizin tasarladığı haritalarla kültürel mirasımızı keşfettik ve ilginç deneylerle bilimin sırlarını açığa çıkardık! İngilizcede ünlü bilim insanlarının hayatlarını araştırdık ve onları canlandırdık. Öğrencilerimizle birlikte deyim ve atasözlerini temsil eden üç boyutlu tasarımlar yarattık ve sergiledik. Epoksi kullanarak öğrencilerimiz ile kalem ve kalem ayracı tasarladık. Öğrencilerimizin gösterdiği yaratıcılık ve araştırma becerileri bizi gururlandırdı! Bu özel günümüzde öğrencilerimizle birlikte olmaktan mutluluk duyduk.

Detaylar

Başlangıç: