BÜMED MEÇ OKULLARINDA KAYITLAR BAŞLADI!

KOŞUYOLU
YERLEŞKESİ

Anaokulu - İlkokulu - Ortaokulu

BÜMED MEÇ Okulları Koşuyolu yerleşkesi; okul öncesi, ilkokul ve ortaokul olarak 2020 yılında eğitim öğretim hizmeti vermeye başlamıştır.

Okul kampüsü; bir adet tarihi yapısıyla üç katlı bir idari bina, bir adet açılır-kapanır çatılı ve çerçeveli etkinlik binası, 1500m2’lik toplam bahçe alanı ve 1800m2’lik alandaki 6 katlı okul binasından oluşmaktadır.

Öğrencilerimizin oyun oynayabileceği, yürüyüp gezebileceği geniş bir bahçe içinde yaş düzeyine uygun yarı saha basketbol oyun alanı, çimenli alanın üzerine yerleştirilmiş oyun modülü, özellikle okul öncesi öğrencilerimizin oynayabilecekleri oyun modülleri/araçları, çiçek ekimi yapabilecekleri bir arka bahçe ile her sınıfı güneş alan dış özelliklere sahiptir. Okul binasının zemin katında 180 kişilik tam donanımlı konferans salonu, bekleme alanı ve 100 kişilik tribünlü kapalı bir spor salonu bulunmaktadır. Sınıflar; 40m2 genişliğinde kullanım alanına sahiptir. Her katta orta bölüm/alan öğrencilerin teneffüslerde rahat nefes alabileceği genişlikte planlanmıştır. Okul binası mimari açıdan okulumuzun eğitim anlayışının temelinde olduğu gibi “öğrenciye göre” tasarlanmıştır.

BÜMED MEÇ OKULLARI 10. YILINDA

21. Yüzyılın gereklilikleri olan beceri, merak ve sorgulama odaklı bir eğitim kurumu oluşturmak amacıyla 2011 yılında kurulan BÜMED MEÇ Okulları 10. yılında Arnavutköy, Moda, İstinye ve Koşuyolu yerleşkelerinde ilk günkü heyecanıyla eğitim öğretim vermeye devam ediyor.

AKADEMİK YAKLAŞIM ve EĞİTİM FELSEFESİ