6 Ocak 2018 Cumartesi Moda DI Kulübü ve İstinye Jonglaj Kulübü öğrencilerimiz Drama Öğretmenleri Nurçin Karabıyık’ın takım sorumluluğunda Destination Imagination Instant Challenge-Anlık Görev Şenliği’ne katılarak keyifli ve öğretici bir gün geçirdiler. Gün içinde DI eğitmenleri tarafından katılımcı takımlara anlık görevler verildi ve belirtilen süre içinde takımlar karşılaştıkları durumlara alternatif yaratıcı yaklaşımlar getirerek ürünlerini sundular. Sürecin sonunda çeşitli kategorilerde elde edilen başarılar açıklandı. Moda DI Kulübü “Küçük Kaşifler” takımı “The Best Problem Solvers in The Garden of Babylon” kategorisinde, İstinye Jonglaj Kulübü-Miyatro Takımı olarak “The Most Creative Story of Homeros” kategorisinde onur belgesi almaya hak kazandılar. Ayrıca, çeşitli akıl oyunları, dans, çanta boyama, karaoke gibi etkinliklere katılan öğrencilerimiz farklı okullardan gelen öğrencilerle bir arada olmanın keyfini yaşadılar.

10.01.2018

0HakkındaÖĞRENCİLERİMİZ DESTINATION IMAGINATION INSTANT CHALLENGE-ANLIK GÖREV ŞENLİĞİ’NDE…"